Trupul vostru este templul Duhului Sfânt Care este în voi, pe Care-L aveţi de la Dumnezeu, şi că voi nu sunteţi ai voştri? Căci voi aţi fost cumpăraţi cu un preţ. Slăviţi-L deci pe Dumnezeu în trupul (şi în duhul) vostru (care sunt ale lui Dumnezeu)!

- 1 Corinteni 6:19-20

Credem ca Dumnezeu vrea sa avem grija de trupurile noastre. Daca citesti versetul de mai sus e evident, nu? Credem insa si ca spiritualitatea noastra se vede uneori mai bine pe terenul de fotbal, unde competitivitatea atinge cele mai inalte cote, decat la intalnirile de duminica unde provocarile vin mai subtil. Pentru multi dintre noi, fotbalul este si un fel de dezvoltare personala, unde inveti rabdare si ce inseamna sa-ti iubesti aproapele si rivalul.

Una peste alta, e un mod bun de a inchega relatii, fie ele si prin scheme de joc, un timp ne putem destresa si sa fim noi insine. Biserica nu e o cladire, nu e un loc sau un club, e un grup de oameni. Noi suntem biserica lui Hristos tot timpul si oriunde mergem, si credem ca intr-un mediu competitiv, lumina noastra poate straluci mai puternic.

Asa ca baieti, sunteti asteptati pe teren, acolo unde faptele sunt mai importante decat vorbele, in sens competitiv si spiritual.

Vara de obicei jucam in curtea liceului Ghe Sincai, sambata seara. Daca vreti sa participati, scrieti-i lui Claudiu Soare pe claudiusoare@gmail.com