Copiii sunt pentru mulţi dintre noi cele mai preţioase fiinţe din viata noastra. Viitorul lor depinde în foarte mare măsură de investiţia pe care o facem în ei şi în noi. Valorile şi convingerile sunt de fapt rădăcinile noastre şi ele dirijează viaţa noastră, influentând deciziile şi alegerile noastre. Ceea ce reusim să transmitem copiilor noştri şi învăţăturile pe care le implementăm prin diverse metode determină modul în care se vor raporta pe viitor la situaţiile vieţii.

De aceea, noi ca biserică ne demonstrăm interesul şi utilizăm resurse cât mai variate în vederea educării şi îngrijirii copiilor din comunitatea noastră. În acest sens, avem oameni care îşi folosesc abilităţile şi organizează întâlniri speciale pentru cei mici întrucât îşi doresc să profite de aceşti ani de formare pentru a le oferi o perspectivă sănătoasă. Pentru a vă permite dumneavoastră să vă conectaţi la ce se întâmplă duminica, nu trebuie să vedem în copii un obstacol în participarea la întâlnirile bisericii, ci ne dorim ca şi lor să le fie împărtăşit un mesaj al speranţei pe intelesul lor. Nu avem pretenţia de a înlocui ori substitui educaţia, dragostea şi exemplul pe care dumneavoastră le oferiţi, dar vrem să vă sprijinim în acest demers şi să putem deveni prieteni.

Avem la dispoziţie două încăperi special amenajate în fiecare duminică pentru buna desfăşurare a activităţilor noastre: una pentru preşcolari şi una pentru cei cu vârste cuprinse între 7 şi 12 ani. Cei mici au parte de un spaţiu decorat într-o maniera care să le capteze atenţia, participă la jocuri ce le testează îndemânarea, creativitatea, lucrul în echipă. Cei puţin mai mari îmbină jocul şi diversele activităţi distractive cu un mesaj desprins din Biblie şi transmis în cuvinte accesibile copiilor. De asemenea, cu ocazia Sărbatorii Naşterii Domnului ori a Învierii lui Isus, copiii pregătesc un program special care include cântece, poezii, împărţirea unor materiale confecţionate de ei.

La întâlnirile de duminică avem între 8 şi 10 copii din ambele categorii de vârstă, dar suntem bucuroşi să primim cât mai mulţi copii, dat fiind faptul că anul acesta am binevenit în mijlocul nostru mulţi bebeluşi.

Vă aşteptăm!