Voi sunteţi lumina lumii. O cetate aşezată pe un munte nu poate să rămână ascunsă. Şi nimeni nu aprinde un felinar ca să-l pună sub un oboroc, ci îl pune pe un suport şi astfel el luminează tuturor celor din casă. Tot aşa să lumineze şi lumina voastră înaintea oamenilor, ca ei să vadă faptele voastre bune şi să-L slăvească pe Tatăl vostru, Care este în ceruri. (Matei 5:14-16)

Adolescenta e momentul in care iti pui intrebarile fundamentale din viata: De ce exist? Sunt frumos? Ce inseamna sa traiesti cu adevarat? Pentru ce am fost creat? Ce vreau sa fiu in viata? In cine pot avea incredere si in cine nu pot avea incredere? Adolescenta e pentru multi una din cele mai dificile perioade ale vietii, iar pentru altii, boala lunga.

Impact este un grup de adolescenti ce vor sa puna putina lumina asupra acestor intrebari si sa ajute prin calauzire in momentele dificile. Poate sa faca asta din doua motive. Primul este ca Impactul este alcatuit in cea mai mare parte din tineri cu aceleasi probleme si aceleasi provocari, iar al doilea motiv este ca incercam sa urmam invataturile si modelul domnului Isus Hristos. Forta din spatele impactului nostru si temelia vietilor noastre sunt ceea ce Dumnezeu spune despre noi, iar misiunea noastre e bazata pe ceea ce El asteapta de la noi.

Suntem un grup mic dar deschis pentru tineri intre 13 si 19 ani. Ne intalnim in fiecare joi de la ora 18 pentru a sta de vorba si a ne juca. Avem trei lideri tineri, Anca, Tibe si Stefan, care ne dau sfaturi si ne invata principii pentru a trai frumos si intelept. Stim ca exista o diferenta intre a fi inteligent si a fi intelept si alegem sa luptam pentru a ne implini potentialul, nu sa ne laudam cu ce inca nu avem. Ne place sa jucam un basket din cand in cand, sa mergem vara in tabere si sa ii ajutam pe altii. Suntem implicati deseori in proiecte de ajutorare si facem voluntariat la Casa Agar; avem grija de copii.