Intalnirile de tineri adulti exista pentru tineri care sunt fie la inceput de cariera, fie in plina abordare a vietii profesionale. Munca ne prezinta cele mai multe provocari si telurile pe care deseori ni le impune, aproape ca pun monopol peste vietile noastre. Noi ne intalnim pentru ca in incrancenarea de a reusi, deseori pierdem din vedere lucrurile esentiale din viata. Sa traiesti nu inseamna doar sa reusesti si valoarea noastra nu vine din rezultatele profesionale, din ceea ce spun altii despre noi sau din succesul relational. Nu ne intelegeti gresit, vrem sa avem succes si sa reusim, dar vrem sa avem un echilibru in viata noastra si sa ascultam de vocile potrivite.

Scopul cu care ne intalnim este de a impartasi din experientele personale, din succesele si esecurile noastre, de a ne adanci relatia cu Dumnezeu si de a gasi noi resurse pentru a implini chemarea Lui pentru vietile noastre in circumstantele dificile si cerintele aspre ale maturitatii. Vrem ca in vinerile in care venim impreuna sa ne deconectam de la rutina si stres pentru a fi cu adevarat conectati unii cu altii si cu noi insine. Ne dorim astfel sa crestem in autenticitate, relevanta pentru contextele in care Dumnezeu ne-a asezat, sa fim apreciati de catre oamenii importanti din vietile noastre si sa rodim pentru Imparatia lui Dumnezeu. Vrem excelenta si succes in primul rand in lucrurile care conteaza cu adevarat si astfel sa devenim mici faruri de lumina si speranta pentru oamenii care ne intalnesc.

Ne intalnim bilunar, la sfarsit de saptamana si periodic ne implicam in proiecte cu profil social. Credem ca daruind, dobandim si traind viata pentru Dumnezeu vom intalni cele mai frumoase satisfactii.

Va asteptam alaturi de noi!