Datorită pandemiei globale curente COVID-19, Biserica Internațională București își suspendă toate întâlnirile din locațiile din Strada Ioan Zalomit și Strada Răsuri, în conformitate cu recomandările naționale și internaționale în ce privește distanțarea socială.

Biserica Online

În acest timp vom continua să interacționăm și să ne încurajăm unii pe ceilalți prin resurse și întâlniri online, atât ca biserică dar și în cadrul grupurilor mici. Pe tot parcursul acestor circumstanțe vom continua să ne rugăm și să căutăm purtarea de grijă și ajutorul lui Dumnezeu. Pentru aceasta, vrem să vă informăm că vom desfășura întâlnirea bisericii online în fiecare duminică de la 11:30 pentru a ne închina împreună lui Dumnezeu și pentru a auzi un mesaj din partea unuia dintre pastorii bisericii. Acest serviciu va fi difuzat prin intermediul unui grup privat pe Facebook. Dacă doriți să vă alăturați nouă, vă rugăm să trimiteți un mesaj cu o cerere pentru invitație la grup folosind detaliile de contact de mai jos.

Fiti alaturi de noi si online

Cum Putem Ajuta?

Dacă vă aflați în nevoie de susținere sau ajutor în acest timp, sau dacă aveți vreo întrebare pentru a înțelege ce ne este comunicat de către Guvernul României, vă rugăm nu ezitați să contactați conducerea bisericii folosind metodele de mai jos:

Mobil: 0790 392 433
Email: contact@bisericainternationala.ro
Mesaj direct pe Facebook @BisericaInternaționalăBucurești

Dacă nu puteți să vă alăturați Bisericii online, există numeroase alte resurse pe care le puteți verifica, inclusiv multe din predicile noastre recente postate aici pe website-ul nostru. Dați clic aici pentru a le accesa. Puteți, de asemenea, să ne urmăriți pe Facebook pentru vești săptămânale și versete biblice încurajatoare legate de ultima predică.

Mai jos puteți viziona acest scurt video informativ pentru a vă ajuta să înțelegeți măsurile luate împotriva COVID-19.

Mai jos găsiți câteva sfaturi de la World Health Organisation pentru a ajuta la oprirea răspândirii noului Coronavirus.

Spălați-vă pe mâini des

Curățați-vă mâinile regulat și cu mare atenție cu ajutorul unei soluții pe bază de alcool sau spălați-vă cu apă și săpun deoarece făcând acest lucru distrugeți eventualii viruși de pe mâini.

Mențineți distanțarea socială

Mențineți distanță de cel puțin 1 metru între dumneavoastră și oricine tușește sau strănută. De ce? Deoarece atunci când cineva tușește sau strănută ei împrăștie picături mici din nas sau gură ce pot conține virusul. Dacă sunteți prea aproape, puteți inhala picăturile ce pot conține virusul COVID-19 în cazul în care persoana din proximitate care tușește este bolnavă.

Evitați să vă atingeți ochii, nasul și gura

De ce? Mâinile ating multe suprafețe și pot contracta viruși. Odată contaminate, mâinile pot transfera virusul la ochi, nas sau gură. De acolo virusul poate intra în corpul dumneavoastră și vă poate îmbolnăvi.

Practicați igiena respiratorie

Asigurați-vă că atât dumneavoastră cât și cei din jurul dumneavoastră urmați o igienă respiratorie bună. Aceasta înseamnă că vă acoperiți gura și nasul cu cotul sau cu o batistă de hârtie atunci când tușiți sau strănutați. Aruncați imediat apoi șervețelul folosit. De ce? Picăturile împrăștie virusul. Urmând o igienă respiratorie corectă protejați oamenii din jurul dumneavoastră de viruși precum răceala, gripa sau COVID-19.

Dacă aveți febră, tuse sau dificultăți de respirație mergeți la medic cât mai repede

Rămâneți acasă dacă nu vă simțiți bine. Dacă aveți febră, tuse sau dificultăți de respirație mergeți la medic, cu un telefon în prealabil. Urmați directivele medicului. De ce? Autoritățile naționale și locale vor avea informații actualizate despre situația din zona dumneavoastră. Sunând în prealabil îi permite medicului dumneavoastră să vă îndrepte spre spitalul potrivit. Acest lucru vă va proteja și pe dumneavoastră dar va ajuta și la prevenirea răspândirii virușilor și a altor infecții.

Rămâneți informați și urmați sfaturile primite de la medicul dumneavoastră

Rămâneți informați despre ultimele știri în legătură cu COVID-19. Urmați recomandările primite de la medicul dumneavoastră, de la autoritatea națională și locală publică și de la angajatorul dumneavoastră în ce privește modul în care vă puteți proteja pe dumneavoastră și pe ceilalți împotriva COVID-19. De ce? Autoritățile naționale și locale vor deține informații actualizate în cazul în care COVID-19 se răspândește în zona dumneavoastră. Ei sunt cei mai în măsură să ofere recomandări celor din zona dumneavoastră despre felul în care vă puteți proteja.